Det är svårare att blogga än man kan tro.

 Under julen gjorde jag ett försök, men upptäckte att det krävdes mer än en idé för hur de första inläggen skulle gestalta sig. Det måste ju bli en vettig fortsättning. Och helst några som läser också. Det är ju det som är själva idéen

När jag mot slutet av den bloggens existens läste den i sin helhet kändes det inte bra. Jag började upptäcka att jag gav mig på det som givit mitt liv djupare mening genom åren. Nä, nä inte bibeln, men hur den misshandlats av kyrkor och församlingar där jag också haft en del av mitt liv.

Som en god vän till mig mailade:”Att vara för negativ (destruktiv vet jag inte om det är rätt ord när det gäller så allvarliga saker som du skriver om) bär ibland inte riktig frukt. Man bara hittar sina likar i klubben Grumpy Old Men.

Får jag inte till det nu får jag se om jag kan få tag på ett tageltäcke som jag får lägga mig under och ”begrunde mine synder” som blev Emil i Lönnebergas lott av och till!

Så välkomna tillbaks . En del blir lättläst och annat blir tyngre. Båda bitarna hör till kristen tro och det är den jag vill berätta om från min horisont! Möjlighet finns till kommentarer.

Published in: on 5 januari, 2010 at 14:40  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/01/05/det-ar-svarare-att-blogga-an-man-kan-tro/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. Lycka till!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: