Befinner du dig i en levande församling, eller…?

Som väl alla förstod var dagens tidiga blogg kopplad till frågan om Lennart Koskinens inställning till vår Carolas tro om tidens slut. 

Meningen med den senaste bloggen var att visa på att Koskinen inte är ensam, utan att vi har samma inställning nästan rakt över både bland folk i almänhet och på pastorssidan.

Nu tänker jag gå ett steg till!

Hur många har vi inte som säger sig vara troende? Troende på vad? På bibelns budskap eller på den egna församlingens predikanter????

Detta står i NT:  2 Tim 4:3 Ty det skall komma en tid då människor inte längre skall stå ut med den sunda läran, utan efter sina egna begär skall de samla åt sig mängder av lärare, allteftersom det kliar dem i öronen.

Är vi där idag? Du som säger dig vara troende. Tänk efter!

 

 


Published in: on 7 februari, 2010 at 17:15  Comments (2)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/02/07/befinner-du-dig-i-en-levande-forsamling-eller/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. Du tydliggör saken med skärpa Jeffo. Och du har en gedigen kunskap, det är imponerar på mig. Och jag vet ju varför.Frågan är verkligen berättigad. Vem är det vi följer egentligen? Blinda ledare, seende ledare eller vårt eget kött?Kanske vi följer alla tre i olika tider. Men blicken måste vara riktad på Jesus och ordet för att det skall fungera i våra liv och i vår tro.

    • Som jag ser det är det viktiga att vi verkligen följer bibeln. Att sitta och nicka med hopknipen mun, ger ingen förändring.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: