För er som inte läser "kommenterer"! Jag vill att ni ska se detta

Maggie
Jag var nyligen väldigt sjuk – hade fött vårt första barn fem dagar tidigare, och låg efter komplikationer på akuten med akut blodförgiftning, snabbt fallande blodtryck, och läkare som talade om för mig att läget var mycket allvarligt, och att mina inre organ riskerade att falera… Jag har aldrig varit så rädd i mitt liv, med min man vid min sida, och vår nyfödda son hemma väntande. Jag och min man bad en innerlig bön till Gud, och jag kände samma lugn inom mig som du beskriver. Allt skulle gå bra. Jag kände att Gud hade en plan för mig som inte var uppfylld, och jag blev övertygad om att allt skulle gå bra. Jag blev inlagd på intensiven, behandlad och övervakad, och tre ynka dagar senare var jag frisk. De läkare som såg mig i slutet av min vistelse och hade läst min journal blev alla otroligt förvånade över mitt snabba tillfrisknande. ”Du ser inte ut som patienten jag har i min journal” var en av kommentarerna jag fick. Jag blev utskriven utan bestående men, och kunde fortfarande amma mitt barn.

Vi har en stor Gud!


Johnny
13 mars 2010, kl 17:24
Tack för din berättelse. Jag vet många som berättat liknande saker. Jag känner dem alla så pass väl att jag har fullt förtroende för det de berättar. Jag vet att precis som du berättar så fanns det läkare i närheten som har reagerat på de under de fått iaktta!
Published in: on 13 mars, 2010 at 18:16  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/03/13/for-er-som-inte-laser-kommenterer-jag-vill-att-ni-ska-se-detta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: