"Makternas" undergång och livets återkomst!

Jag tackar er som vill berätta det som vi har fått se i kommentaren från Maggie! Det är viktigt för oss alla att få ta del av hur Gud verkar och hur det bekräftas av våra läkare. Det är alltså ingen motsättning mellan en Gudstro och att vi av och till drar in till akuten för att få hjälp. Det ena motsäger inte det andra.

Men ibland blir Guds ingripande tydligare genom läkarvetenskapens frågetecken ovanför huvudena när de blir vittnen till sådant som inte ”stämmer” med det som kan förväntas i vår synliga värld.

Men det som händer, sker inte i ett tomrum. Det är en hälsning från den himmelska världen med ett glädjens budskap om Guds omsorg.

Det finns en sida till. Som jag nämnt verkar vi gå mot en svår tid som förebådar Jesu återkomst. Allt vad vi ser av Guds ingripande redan idag och som jag tycker mig ha märkt blir alltmer frekvent och ger oss ett trygghetens budskap.

Vad som än händer, har han kontrollen! Hur svåra klimatförändringar vi än får se, vilka naturkatstrofer vi än får bevittna, sjukdomar, krig och personliga katastrofer, talar dessa vittnesbörd om för oss: ”Ge inte upp, JAG har kontrollen”!

Published in: on 13 mars, 2010 at 17:49  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/03/13/makternas-undergang-och-livets-aterkomst/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: