Rätt ska vara rätt

Ur det jag skrev igår vill jag rätta till en ordväxling mellan min fru och mig.

Jag skrev:”Händer det ofta? Nä det var väl andra gången.

Här missförstod jag henne Jag trodde att det var ett nytt fenomen, men när hon sedan fick läsa om det, sa hon att det hände av och till, men att det med tiden har blivit allt klarare och tydligare. Då hade det legat ute på nätet så länge att jag inte ville andra i det jag lagt ut. Det var inte fel, men inte heller fullständigt. 

Published in: on 22 april, 2010 at 19:17  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/04/22/ratt-ska-vara-ratt/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: