Jag behöver läsarnas synpunkter

Gårdagens inlägg hade ovanligt få läsare. Visserligen är det ju normalt  att det svänger lite.

 

Men frågorna är: 1. Är  liknande inlägg som igår utan större värde?

2. Eftersom jag generellt får så få återkopoplingar skulle jag också vilja veta om det är något särskilt ni vill att jag ska ta upp?

Om ni skriver att ni inte vill ha ut det ni kommenterar på bloggen kommer jag naturligtvis inte att lägga ut det.

 

SNÄLLA: greppa tangentbordet…

Published in: on 18 maj, 2010 at 18:18  Comments (4)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/05/18/jag-behover-lasarnas-synpunkter/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommentarerLämna en kommentar

  1. för långa inlägg…

    • Tack för din kommentar. Ja, jag har hört detta förut, problemet är att jag antingen måste dela upp innehållsligt sammanhörande delar i två eller flera, eller också göra som jag gör nu. Båda sätten har sina för- och nackdelar.

  2. Hejsan. I mina religionstudier ingick ju både koranen och bibeln, så även om man inte är troende finns det visdom i dem båda om man lyssnar. Jag anser att det måste finnas utrymme för alla mänskliga aspekter i livet och tron är en stor del av det för de flesta människor. När vi ska dö ber vi alla, vare sig vi varit troende eller inte, enligt min erfarenhet…Du är värdefull och det du skriver är viktigt även om det inte uppmärksammas…Hemikram!!

    • Tack,du peppade mig ju i alla fall! Ungefär så långt har jag kommit också!Kram själv


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: