Problemet

Problemen för de flesta av oss!

-Jag är misslyckad! Javisst kan kan det väl vara så att ALLT inte är misslyckat, men om folk fick se hur vi har det hemma???

-Gud svarar inte på mina böner.

-Jag förstår inte varför Gud -om han nu finns, skulle bry sig om mig!

Vart jag än kommer möter jag kristna och andra som är ndslagna och utan gnista när det gäller tron. Behöver de då resignera? Det är möjligt att stå över även vardagliga frestelser. Att behålla pengar när vi fått för mycket tillbaks, att överdriva på anställningsintervjun, att visa omvärlden hur små jag tycker att de är! Även känslan som ibland kommer om att vara onyttig och otillräckllig.  Hur går det till?

Varför har så många som tror på Jesus så många behov som aldrig blir uppfyllda, frihet från fruktan, oro och depression, smärtor, sjukdom och syndafall. Om det är möjligt, hur ska jag kunna få den tron i mitt liv?

forts…

Published in: on 29 maj, 2010 at 16:12  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/05/29/problemet/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: