Jag kan inte hålla tyst längre, det gäller oss alla!

Kyrkorna har gått från att presentera den Gud som i sin godhet förlåter oss alla synder och felsteg genom att Jesus tog på sig allt detta, till en mesig, snäll gestalt som skippar sin helighet för att låta oss göra ”vad vi vill”! Utan insikt i vad ondskan innebär, bara ”köra på”! Han blir liksom en gubbe i vitt skägg!

Vilka minns inte en sång som barn lärde sig någon gång på 80-talet (Som barn då, eller som förälder)?

”Vi sätter oss i ringen
och tar varann i hand.
Vi är en massa syskon
som tycker om varann.

För Gud är allas pappa
och jorden är vårt bo.
Och vi är vän med alla
på jorden må ni tro.”

ÄR vi en massa syskon som ”tycker om varann”? ÄR Gud allas pappa? Och VILL vi vara vän med alla? Allt detta är en lögn som itutats oss allt sedan dess.

INTE att Gud är en helig Gud som förlåter oss när vi närmar oss honom genom Kristi död på korset! Utan en generellt överseende Gud som hoppar över att han sände sin son till världen för att skapa en väg till sig själv!

INGEN finner nåd utan att inse vem vi är inför Guds vilja! Att genom Kristus erhålla den Gudalikhet som gemenskap med Kristus ger oss.

Utan detta är vi utelämnade åt de andliga onda makterna som genom vårt beteende och accept verkar alltmer ta över tillvaron. Grubbla inte varför allt verkar gå åt skogen. Här finns det ett svar!

Gud älskar oss, men vill ha vår kärlek tillbaks. Då först kan han ge oss allt vi behöver inför en i övrigt osäker framtid!

 

 

Published in: on 1 augusti, 2010 at 16:16  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/08/01/jag-kan-inte-halla-tyst-langre-det-galler-oss-alla/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: