Varför måste jag hålla på med detta?

Varför hålla på om hur Jesus visat sig för olika människor, en del kända och andra helt okända? En del troende och andra inte.

Men jag försöker hålla mig till det som är väldokumenterat.

Varför håller jag på med att skriva om saker som har att göra med att vi troligen håller på att se tecken på tidens slut och Jesu återkomst? Det finns ett antal människor som känner igen det jag skriver det vet jag, men kyrk- och bönhusbänkarna håller på att tömmas för att våra församlingars herdar och ledare inte är så pigga på att visa på djupet av bibelns sanningar.

Det är lättare att berätta lite filosofiskt sådär om hur man reflekterar över ett samtal med grannen än att gå in på djupet av Guds väsen, för så långt haar man inte kommit i sin egen andliga utveckling.

Somliga församlingsledare verkar inte ens veta skillnaden mellan allah och den ende sanne Guden som tar emot alla som kommer till honom.

Svaret är att jag vill berätta för alla som vill lyssna och behöver det, att vem du än är, hur ditt liv än har sett ut, hur det än ser ut så finns det en plats reserverad åt dig i den tillkommande världen och redan nu erbjuds du en gemenskap med den uppståndne om du tackar ja.

Låt inte den stolen som bär ditt namn stå tom på ”examensdagen”!

Published in: on 8 november, 2010 at 19:21  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/11/08/varfor-maste-jag-halla-pa-med-detta/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: