DET ÄR MAKT I ONDSKANS VÄSEN, HÄR BESKRIVS HUR DEN BEKÄMPAS.

Den som tror på den andliga världen och att den har betydelse för vårt liv på jorden, bör ta sig tid att fundera över detta!

DET ÄR MAKT I ONDSKANS VÄSEN, HÄR BESKRIVS HUR DEN BEKÄMPAS.

”10. Hämta nu styrka hos Herren, av hans oerhörda kraft. 11. Ta på er Guds rustning, så att ni kan hålla stånd mot djävulens lömska angrepp. 12. Ty det är inte mot varelser av kött och blod vi har att kämpa utan mot härskarna, mot makterna, mot herrarna över denna mörkrets värld, mot ondskans andekrafter i himlarymderna. 13. Ta därför på er Guds rustning, så att ni kan göra motstånd på den onda dagen och stå upprätt efter att ha fullgjort allt. 14. Stå alltså fasta, spänn på er sanningen som bälte och klä er i rättfärdighetens pansar (=Tron på det Jesus gjorde för oss)15. och sätt som skor på era fötter villigheten att gå ut med budskapet om fred. 16. Håll ständigt trons sköld framför er, med den skall ni få den Ondes alla brinnande pilar att slockna, 17. och grip frälsningens hjälm och Andens svärd, som är Guds ord.

Published in: on 25 oktober, 2011 at 00:14  Kommentera  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2011/10/25/det-ar-makt-i-ondskans-vasen-har-beskrivs-hur-den-bekampas/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: