Ingen perfekt inspelning, men det är ju ADVENT!

Published in: on 27 november, 2011 at 16:14  Comments (4)  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2011/11/27/ingen-perfekt-inspelning-men-det-ar-ju-advent/trackback/

RSS feed for comments on this post.

4 kommentarerLämna en kommentar

  • Jag har i min blogg gång på gång försökt att visa på Gud som historiens GUd. Den som
   verkar utan att vi förstår hur det går till. Jag får säga som folket i Kalle ankas jul, när Robin Hood lämnar tillbaks säckarna från kungen: ”prisa GUd”. Alltså inte Robin. Så tacka inte mig, utan tacka Gud. Samma sak med ”Svante Svensson”. Inte tänkte han å att det fanns en impuls från den evige när hat skrev det som blev min trigger. Men det är klart, visst är det roligt att få höra ”Tack”. Jag känner mig stolt över att få delta i den här processen.
   Likaså delar jag din uppfattning om att vår regering (oavsett vilka som har makt[All makt korrumperar och absolut makt korrumperar absolut]) driver ett cyniskt spel med våra pengar. Men om vi börjar förbanna dem som de skurkar de bitvis är så hamnar vi i en nedåtgående spiral och fastnar i den ondsakans fälla som satan själv riggat genom människor som inte fattar att de bär på satans önskan att fördärva både våra liv, vårt samhälle och vår värld.
   Jag har fått andlig makt, det var jag, men jag har också en kallelse att använda mina kunskaper och erfarenheter till att befria människor från självömmkan och undergångstankar. Varken du eller jag är några offer, vi har fått mera makt än så. Även om det ibland är svårt att se det!

 1. Jag gàr inte längre i den svenska kyrkan, jag har blivit Anglikan i den franska församlingen; sà Bibeln är pà franska…

  Fast jag saknar den svenska adventen ibland, sà dà gàr jag till den svenska kyrkan i Paris…

  Men det som du gör för Hemimamma är du värd ett tack för, även om du endast följer Guds bud…

  Que Dieu te bénisse !

  • Tack för tacket! 🙂 Jag ber för dem och vet att GUd svarar, men lite praktisk handling hör också till kallelsen. Du verkar använda Bibeln så då vet du att Jesus kunde gå på vattnet, men för det mesta använde han båt!
   Jaaaa, aventen är ju inpräglad i oss sedan vi var små, så det är klart att den betyder något. Allt som hör kristen tro till är snart borta i Sverige och det är därför jag har valt min blogg så som jag har gjort. Den Anglikanska kyrkan har jag haft en del att göra med och den katolska lockar. Jag behöver en levande församling att få växa i.
   Du gör mig nyfiken, hör gärna av dig igen!

   Que Dieu vous bénisse!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: