Gör er inga bekymmer

Gör er inga bekymmer, utan när ni åkallar och ber, tacka då Gud och låt honom få veta alla era önskningar. 7. Då skall Guds frid, som är mera värd än allt vi tänker, ge era hjärtan och era tankar skydd i Kristus Jesus.

Fil 4:6-7

Published in: on 1 december, 2011 at 10:14  Comments (6)  
Tags: , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2011/12/01/gor-er-inga-bekymmer/trackback/

RSS feed for comments on this post.

6 kommentarerLämna en kommentar

 1. tack för bibelordet 🙂
  Det här behövde jag. Har känt oro i några dagar, men nu behöver jag inte oroa mej. Det kommer att ordna sej ^^

  Kolla gärna i in i min blogg om du vill
  Gud välsignar dej

  • Tack för att du läser min blogg… – och ett extratack för att du hör av dig! Jesu önskan var ju att vi skulle vara ett i honom. Jag har idag fått ett mail från en ny funnen ”syster” som jag tror kan ge dig ytterligare kraft. Hon är kanske 10 år äldre än dig (jag vet inte), men hon har mycket att berätta…
   ”Jag har erfarenhet av många kulturer. I Singapore finns det tre folkslag—kineser, malayer, och indier, vilket betyder att det finns buddhister, muslimer, hinduer, och kristna som bor alldeles bredvid varandra. Jag har rest väldigt mycket också—förutom Singapore och Sverige har jag varit i Malaysien, Indonesien, Indien, Thailand, Burma, Japan, Australien, Amerika, Storbritannien (England, Skottland), Norge, Litauen, Danmark, och Italien—och sett många kulturer och religioner och därför kan jag säga dig att det är nästan enbart västvärlden som har sådan förakt för tro. I stora delar av Asien finns det såklart förföljelse av kristna (fick se det på egen hand på en missionsresa till Indien, men det är en annan sak), men det härstammar ifrån ett engagemang att försvara den inhemska religionen ifrån den främmande. I Asien förstår man sig på den andliga världen—man vet att den finns (det skulle aldrig ifrågasättas) och man vet att den är en viktig om inte den viktigaste delen av livet. Pappa har varit missionär i Asien sedan 1978 och han har alltid sagt att Asien är väldigt öppen för evangeliet. Folk vill höra om Jesus. Vi som familj har sett många, många under ske—fysiska och psykiska helanden, onda anda som kastats ut, ekonomiska behov som plötsligt uppfyllts av någon anonym understödjare, böner som besvarats på klart övernaturliga sätt, etc.”
   Jag har upplevt detta själv, men det är roligt att få berätta om något som inte bara kommer från mig!
   (jag har redan varit inne på din blogg)
   Jag ska ikväll be om Guds andes kraft över dig. (När Seubabel skulle bygga ett tempel på Guds uppdrag och funderade över hur det skulle gå till, sade Gud ”Inte genom någon människas styrka eller kraft ska det ske, utan genom min ande.” [Sakaria 4:6]
   Du har Guds ande och då har du också kraften…
   Med en varm kram till en syster i Herren!
   /Johnny

 2. Jag tackar Livet/Gud för allt vackert jag har i livet, även dig.

  Resan gick över förväntan bra och var mycket upplyftande.

  Det kommer ett inlägg under helgen…

  Hemikram

  • Även mig? 😉 TACK!
   Det ska bli spännande att få se vad du kommer att skriva!

  • AMEN!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: