Guds löfte: Inga krav, vi är omslutna av Guds kraft. Så fort vi vill ha det är det vårt!

Detta är ett ord från Gud till oss.

När ni stilla väntar inför mig lägger jag min hand på era huvuden, och genom detta helande, mäktiga vidrörande, strömmar min gudomliga Ande in i ert väsen. Avvakta i stillhet inför mig, för att ni ska få varsebli detta. 

När ni vänder er till mig för att få ledning, så lägger jag min hand helt lätt på er arm för att visa vägen. Det betyder inte att ni kommer att se vägen utan bara att den redan är utstakad. När ni i andlig, kroppslig eller själslig svaghet ropar till mig om hjälp och läkedom, skänker min beröring och närvaro styrka och läked0m, förnyelse av en svunnen ungdom samt kraft att sträva uppåt. När ni är modlösa och är nära att digna vid vägkanten och era osäkra steg och er känsla avslöjar att era mänskliga krafter är i avtagande, håller min hjälpande och stärkande hand er uppe.

Var klar över att jag skapade mänskligheten och att jag var med när varje enskild människa kallades ut i ljuset för att fullfölja sin kallelse. Om livet blev långt eller kort har ingen betydelse, kallelsen fanns där ändå för att fullföljas.

Ja, mina barn, mitt vidrörande har än kvar sin forna kraft. Denna kraft har ni blivit lovade. Gå därför modiga och orädda in i den tid som ligger framför.

Published in: on 16 mars, 2012 at 17:15  Kommentera  
Tags: , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2012/03/16/guds-lofte-inga-krav-vi-ar-omslutna-av-guds-kraft-sa-fort-vi-vill-ha-det-ar-det-vart/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: