Jesus är verksam idag.Inte för tvåtusen år sedan. Den som vill uppleva Guds handlande i sitt liv behöver tro vad som står i bibeln.

Den personen är då på samma planhalva som Jesus. Vi förhärligar Gud och ärar Jesu fullbordade verk när vi driver ut onda andar och botar de sjuka och uppväcker för tidigt döda.

På grund av den egendomliga religiösa tradition som finns, att den troende ska ära Gud i sitt lidande under de förbannelser som kom in i världen efter syndafallet. Man har stämt in i den frågekör som satan själv dirigerar: ”Vad menar Gud egentligen?” Det är samma fråga han fick Job att ställa och som han applåderade.

Jag säger till er som läser detta: ”Allt som leder till liv och gudsfruktan har hans gudomliga makt skänkt oss genom sin härlighet och underkraft. Alltså: Allt som leder till liv har hans gudomliga makt skänkt oss genom kunskapen om honom.

Published in: on 17 augusti, 2021 at 16:34  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2021/08/17/jesus-ar-verksam-idag-inte-for-tvatusen-ar-sedan-den-som-vill-uppleva-guds-handlande-i-sitt-liv-behover-tro-vad-som-star-i-bibeln/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: