Upptäck Jesus som en levande varelse. Inte för 2000 år sedan. utan NU!

Detta gäller: ”Men det var våra svagheter och sjukdomar han bar, våra smärtor, dem lade han på sig,medan vi höllo honom för att vara hemsökt,tuktad av Gud och pinad.”

I Jes.53:4 Kan läsa om detta: Men det var våra krankheter han bar,våra smärtor, dem lade han på sig,medan vi höllo honom för att vara hemsökt,tuktad av Gud och pinad.

Får jag fråga om du fortfarande brukar be Gud förlåta gamla synder? Han har ju förlåtit dig! Du är en ny skapelse. I 2 Kor 5:17 kan vi läsa: [Alltså, om någon är i Kristus, så är han en ny skapelse. Det gamla är förgånget; se, något nytt har kommit!]

Det du ber om förlåtelse för (vilken gång i ordningen går inte att minnas och Gud begriper ingenting eftersom du är förnyad i Kristus Jesus. Han kan inte se det du ber om för det är förlåtet och borttvättat.

Lär känna Jersus närmare. Tro som det står. Att vara kristen är inget människan själv gör Det är Guds handlande med den sökande som gör oss till kristna. Du tillräknas inte någon skuld mer. Allt är sonat.

Den enda som tycker att det är viktigt är anklagaren, som djävulen kallas i Jobs bok. Som vanligt har han fel! Men kan oroa många ändå!

Så lär känna den levande Jesus och se med vilken kärlek har ser på sina barn. Inse att din räddning beror på det Gud gör, inte på vad du gör eller inte.

  1. 1. Jesus för världen givit sitt liv: öppnade ögon, Herre, mig giv. Mig att förlossa offrar han sig, då han på korset dör ock för mig.
  2. 2. O vilken kärlek, underbar, sann! Aldrig har någon älskat som han. Frälst genom honom, lycklig och fri, vill jag hans egen evigt nu bli.
  3. 3. Tag mig då, Herre, upp till ditt barn, lös mig från alla frestarens garn. Lär mig att leva, leva för dig, glad i din kärlek, offrande mig.

Published in: on 11 november, 2021 at 09:56  Kommentera  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2021/11/11/upptack-jesus-som-en-levande-varelse-inte-for-2000-ar-sedan-utan-nu/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: