Vad Bibeln har att säga om det vi ser omkring oss: Tecken i tiden!

Bibeln ger oss olika tidstecken för att vi skall kunna förstå när vi kommit fram till slutet av denna tidsålder och vi kan förvänta att Jesus kommer igen. Trots att vi möter dessa tecken i olika nyhetsmedier så är det många som inte ser eller förstår dessa.

Järtecken i tiden

Denna rubrik fanns över en insän­dare i Aftonbladet den 8 maj. Insän­darskribenten verkar inte vara kristen, men ser ändå olika händelser den se­naste tiden som: ”tecken på att vi be­finner oss i den yttersta tiden”. Så här kan man läsa i insändaren: ”Europeiska länder på ruinen brant och kravaller i Grekland har gett värl­dens börser skrämselhicka. Innan det skapade en isländsk vulkan kaos i skyn och en trasig oljerigg utanför USA or­sakade en naturkatastrof. Tecknen på att vi befinner oss i den yttersta tiden blir allt fler. Dags att köpa guldtackor för sparpengarna, bunkra konserver och bygga om gillesstugan till skydds­rum.”
Allt fler verkar inse att det är märkliga händelser som sker nu. Människor behöver nu få profetisk undervisning som kan vägleda dem in i Guds trygghet.

Katastroferna ökar

 

”Katastroferna blir fler och mer om­fattande.” Detta var rubriken över en artikel i PMU NU nr 1 2010.
En talande beskrivning på vår tid – detta år har upplevt mycket stora jord­bävningar och andra katastrofer.
Phil Butler är chefredaktör för tid­ningen Everything PR, han skriver så här: ”Den förödande jordbävningen i Haiti är den självklara nyheten och med den efterföljande jordbävningen i Chile och på andra platser, tycks skaka värl­den på ett sätt som inte tidigare har noterats under någon tidsperiod. Utan att låta alltför alarmerande, tycks det vara säkert att dra slutsatsen att nå­gonting unikt håller på att hända med jordskorpan.”
Ja, man kan säga att vi lever när der händer något unikt i vår tid. Tidstecknen inför Jesu andra till­kommelse går i uppfyllelse inför våra ögon!

Published in: on 7 september, 2010 at 16:58  Comments (1)  

The URI to TrackBack this entry is: https://bibelnochverkligheten.net/2010/09/07/vad-bibeln-har-att-saga-tecken-i-tiden/trackback/

RSS feed for comments on this post.

One CommentLämna en kommentar

  1. Great article. I actually like Vad Bibeln har att sga om det
    vi ser omkring oss: Tecken i tiden! | BIBELN OCH TILLVARON I have study a couple
    of articles or blog posts and am learning progressively more
    as I go alongside. Some working day I’d personally wish to commence my own web-site to speak about my distinctive perspective on numerous subject matter matters which can be attractive to me. Keep up the good operate and i glimpse forward to looking through a lot more. Numerous times I have felt which i could aid some others realize my viewpoint on a unique topic make a difference.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: